Chocolate chip cookies seamana oarecum cu fursecurile noastre numai ca, sunt ceva mai groase si mai usor de mancat. Sincer, nu mi-au placut niciodata fursecurile, de regula erau prea crocante pentru gustul meu si daca le uitai o zi pe afara puteai sa le arunci la gunoi sau iti rupeai dintii. Ma rog, poate am avut eu experiente mai ciudate in privinta asta, dar cele facute in stilul Nord American sunt un deliciu. Ai intr-adevar certitudinea ca mananci iar cu lapte rece sau cald, merg o minune.
Reteta nu e mare smecherie de facut, probabil ca in cel mult o ora sunt scoase din cuptor, singura problema consta in faptul ca nu le poti manca fara sa ai pe cineva langa tine... ca sa te opreasca la un moment dat. :)
out of 5 based on
Recipe: Cookies Perfection
| | |
Ingredients
- Aluat
- 2 cups Ciocolata, rasa
- 2¾ cups Faina
- ¼ tsp Sare
- 1 tsp Praf de Copt
- 1 tsp Vanilie, esenta
- 2 Oua
- ¾ cup Zahar, alb
- ¾ cup Zahar, brun
- 1 cup Unt, topit -nu fierbinte
Preparation Instructions
Preincalzeste cuptorul la 375° F / 190° C. Pregateste o tava cu hartie pergament.
Intr-un castron, amesteca untul cu zaharul si cu ouale. Bate-le pana devine ca o crema.
Adauga praful de copt, sarea si esenta de vanilie si amesteca bine.
Adauga faina si amesteca in continuare pana tot amestecul devine omogen.
Acum luam din coca si face bilute de 1 inch (2.5cm) in diametru si le asezam in tava cu oarece spatiu intre ele, cam de 2in (5cm).
Se tin la cuptor cam 9 pana la 11 minute, foarte mare atentie ca se poate coace prea tare si ajung biscuiti in loc de fursecuri. Trebuie sa fie moi, sa ti se topeasca in gura.
Trebuie lasa-te sa se raceasca putin pentru ca ciocolata va fi foarte fierbinte... dar merg cu lapte rece daca e urgenta. :)
0 comments:
Post a Comment